Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pliki Na Serwer Na Zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak w temacie robię pliki na serwer chcecie miec pliki handlarzy bonów i tp złóżcie zamówienie a je wam zrobie

Wzór:

-Jaki item u jakiego handlarza

-Jakie ceny

-Jakie bony

- Jeśli chcecie żeby npc był w jakimś miejscu na stałe napiszcie na jakich kordach i w jakim mieście

-Jeśli jeszcze coś chcecie to możecie pisać

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

dodaj mi nowego handlarza ktory ma kd +5 za 20kk mal za 1kk 6i7 bony po 20kk bojowy +0 szpon +0 stalki 0 dla kazdej postaci 1-5 bony egzo i rade pustalnika helmy na 41 9 na kazda postac i brazna naszyjnik kolczyki na 54 +0 handlarz moze stac kolo kapitana zwoje i upluadnij na speedshare

Opublikowano

hmm to ja poproszę tak:

-itemy powiedzmy tak jak na dedykach czyli zbroje 9-34 lvl miecze 1-30 lvl

ku i fryzy u strażników, u handlarki potki i żeczy z is ,np. cofniecie skili zaklacię dodyfikacji i takie tam.

- hmm.. ceny tanie :D

-bony standardowe 15 ludzi, 20 kryta itp...

-normalnie niech stoją jak stoją :)

-to może jak byś umiał odbugować grotę żeby mobki nie atakowały z daleko . Mogły by też być wierzchowce i pieczęcie. Nowe questy i nagrody i żeczy na start zbrojka, miecz, butki wiatru.

I to chyba na tyle o ile ci się uda :)

Opublikowano

ja proszę o moob porto z expem 800x i drop 800x po prostu all raty po 800x tylko o to bym prosił i bony żeby wchodziły 35% krytyk 28 przeszyfka resta tak po 20

nighfarmerpl.png
Opublikowano

SejBes twoje mob proto - Brak skanu

Happy Harvest twoje mob protoi bony - Brak skanu

usher123 twoje bony - Brak skanu

Reszta niedługo dostanie najpierw zrobiłem tym co miej chcieli teraz wy

narazie robie handlarzy dla CoolPearl

miloradz12 - jak zrobie ci 1 handlarza i wgrasz to na serwer to reszty nie będziesz mieć

A i tak wogule ja to robie na plikach by JachuPL ale spokojnie gm mode jest wyłączone

Proszę o -

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

bys mogl mi zrobic handlarzy co sa napoczatku ale jeszcze jednego z itemami z shopa i zeby tez mial 1 instrukcje 2 recznego miecza 1 inst miecz 1inst sztyletow

chcialby miec gotowe item _proto spolszczone i zrobione zeby dalo sie robic epickei bronnie np bojowy-syrek-smiercio-miecz diabla-miecz-pikiel , szpon-brzegowe-swiety-baron-niebianski-i potem jakies tam miecze

Opublikowano

ja proszę jak coś o udostępnienie plików które robisz dla CoolPearl bardzo mi na nich zależy :) aha i proszę abyś nie zapomniał o pieczęciach dla mountów

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Opublikowano

Ja bym chciał takich handlarzy jak

Sklep Ninja : itemki na ninje wszystkie oprocz hwanga i mieczykow i zbrojkow na 1 lvl

Sklep Wojownik : Wszystkie itemy na woja oprocz hwanga i mieczykow i zbrojkow na 1 lvl

Sklep Sura : Wszystkie itemy na sure oprocz hwanga i mieczykow i zbrojkow na 1 lvl

Sklep Szaman : Wszystkie itemy na sure oprocz hwanga i mieczykow i zbrojkow

Sklep : ItemShop Żeby były przedmioty z item szopu 6/7 bon po 25kk a zmiana bonu po 10kk

Sklep Biżuteria wszystkie biżuterie buty + 20 lvl

Sklep pod nazwą tarcze : Tarcze maja być od 21 lvl czyli Pięciokątna do tarcz na 61 Czyli Sokola Budda Lwia i Tarcza Smoka

Zrob Mi Jeszcze żebym miał all raty po 800% żeby exp był dobry a z psa gdzieś po 15k

To wszystko Na FilleZille zeby wrzucić było można

Na początek jak sie wejdzie dostanąć 1 lvl 200 pelerynek 400 Dużych czerwonych potek 200 Dużych Niebieskich 5 Dużych Zielonych 5 Dużych Fioletowych Buty Wiatru Lvl konia 21 i Pierscien teleportacji aby teleportować innych np do v2 czy gdzie.A i Zrób żeby był jeszcze ze skila G na P to 1 kamyk Duchowy )

Opublikowano

Witam prosilbym zabespieczenie i sklepiki dodane na zawsze do nich ze sam dodam tak 3 sklepiki w kazdy miescie

I jakas nową mapke i teleportera do niej thx..

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Witam szanownego kolege :P

Moje zamówienie :

-Jaki item u jakiego handlarza

ItemShop ( normalny taki jak na kazdym serwerze, pelerynki za 2 kk, pierscien expa za 5 kk)

Pomocnik Zdarzeń (petardy, kd +4 za 1 kk, Perly i wszystkie broszury, Biala- 5 kk niebiewska 15 kk a krawawa 25 kk broszury takie same ceny i jescze kolczyki co dają 300 defa)

Handlarz Zbroją ( Zbroja na 18, 34, 61, i stal dla każdej klasy osobno po każdej zbroji, helmu na 21 i 41 +9, tarcze na 41 +9, tarcze na 61 +0 i jakies butki i jakies naszyjniki i kolczyki wg. twojego uznania)

Handlarz Bronią ( FMS +9 Rib +9 [Nimfa +0, Bojowy +0, Magnet +0, Parta +0 Szpon +0, Blyski +0 i all itemki na 65 +0] to za 10 kk od szt, [ all itemki na 75 ale nie epiki czyli trujak +0 Zal +0 itd. ] to za 30 kk

Instruktorzy (jak mozesz) ( ku, i fryzy)

Rybak ( przywolacze kilku bossow) 10 kk szt.

U tp ma być teleportacja do wielu map m.in red las, atlanta,v1,v2 itd.

-Jakie bony

Hp max 6 k hp, abs 15 % i silny przeciwko 15 %, 6i 7 bon hp 20 k hp itd.

- Jeśli chcecie żeby npc był w jakimś miejscu na stałe napiszcie na jakich kordach i w jakim mieście

All npc te ktorych podalem wczesniej na srodku m1 jinno!

-Jeśli jeszcze coś chcecie to możecie pisać

Usun all bugi na kase i odbuguj dmg epikow... i zrob ze ze stali mozna robic hwanga i bez ulepszaczy tylko na bronie z 75 na +7/8/9 perly.

Mozesz cos dodac od siebie

PS. Dasz rade to zrobić do czwartku?

A druga sprawa zrobiłbyś mi czyste pliki z handupem ( taka babka co daje rożne rzeczy itd. ( ale to osobne pliki )

Co ona ma zawierać :

Daj lv czyli daje ci lv

Daj itemka czyli daje to co wpiszesz chodzi o id

Daje skille P

Daje range i konia

Daje kase ( na jeden raz 50 kk )

Daje dane poli

Daje danego bossa do zabicia

Sorry ze tak duzo ale proszę o szybką pracę, oczywiście nagrodzę... Będę bardzo wdzięczny ;]

Edit@

Raty :

Exp: dobierz sam byle zeby nie wbijali 90 lv w 1 dzien ;p

Yang : Przystosoj do cen w sklepach

Drop : Taki sobie :P

A na start 33 lv i podstawowe eq na ten lv :) Pelerynki, mixy, boja, fms itd :)

Jak to zrobisz bedziesz wielki!!! :DD

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

A wiec prosilbym cie o

1-Nowego NPC ktory stoi obok handlarki (m1 m2) i jaks ie kliknie to sie wybiera czy ksiegi czy ulepszacze, a wiec tak

-Księgi umiejętnosci u każdego z trenera.

-Przedzial "ItemShop" i maja byc: malz 20kk, zwoj powrotux200 3kk, zwoje egzorcymu po 50 sztuk 200k, rada pustelnika po 50sztuk 300 k, zaczarownie przedmiotu 50k, wzmocnienie przedmiotu 50k, zwoj powrotu statusu 50kk, zwoj powrotu umiejetnosci 100k,przepustka do v2 2kk fasolka zen 10k, pelerynki mestwa(200sztuk) 100k, kamien duchowy 50k, ksiega obrobki kamienia 50k, pierscionek zareczynowy 20kk, dlon krytyka 10 sztuk 1kk, obrona boga smokow x10 5kk, zycie boga smokow x10 5kk, atak boga smokow x10 5kk, inteligencja boga smokow 5kk, maska uczuc 20kk, ziolo z malp 500k(wszytskie ziola,latwe,trudne itp)

-Przedzial "kamienie dusz" i tutaj wszytskie kd+4 po 100k

2-Aby na serwerze byly raty x200,drop x150, yang 150, aby na poczatek dostawalo sie eq na 1lvl +9, i konia bojowego,(+ksiege do przywolania) + pierscien expa na 1h

3- Aby Handlarz bronia mial bronie na 30lvl+9(wszytskie..jelonki,fms,riby,jesionki,antyki po 1kk) + strzały

4-Aby handlarz zbrojami mial zbroje wszytskie na 34lvl+9, bojowa tarcze+9, i helmy na 21lvl +9

5-Aby na serwerze bylo mozna rbic mini hwangi ze stalki+9, a na ulepszacz bylo potrzebne 3x broszura szermieki(broszurka dropi baaaardzo rzadko , w IS mozna kupic)

6- Aby na serwerze nie bylo mozna zdobyc hwanga inaczej niz z IS

7-Aby 6i 7 bon nie bylo mozna nigdzie wziac (tylko z is)

8- Aby na serwerze byly epickie bronie

9-Aby max lvl to 255

10-Aby nie zasmiecac serwera to zeby np z dzikusow nie dropily gowna jakies zbroje+1,2 , tylko kasa, jedynie na lepszych cos dobrego jakies dobre zbroje itp

11-Aby byla atlantyda od kazdego lvla

12-Aby Dt bylo od 75

13- ze gdy ktos zabije ripera albo jakiegos bosa to sie pojawia na zolto, albo czerwono napisa Ze np. Ctrev zabil umarlego rozpruwacza

14-ulepszacze sa tylko na +7,8,9(i broszury na mini hwang , epiki)

15-Z broni na 65+9 robi sie bronie na 80lvl a z broni na 80lvl na 90 (10broszur , broszury sa bardzo trudno dostepne) (epickie bronie dostepne: smiercionosne ostrze , zabojca boga smokow , ksiezycowe sztylety tylko

16-Bronie na 90lvl+ mozna kupic w IS, nigdze nie dropia mozna je zrobic (bardo hard)

17-Aby obok wejscia na atlantyde przez doline stal NPC ktory ulepsza bronie z 65 na 80, 90 nie da sie ulepszacz na bronie 80 i 90 zwojami blogo (szansa na ulepszenie to 50%), i zeby kd tam szlo ulepszac+5 z tych+4 za 4kk jedno

18-Aby handlarka roznosci miala to co na Plu tylko jeszcze bodzio, naszyjnik z niebianskch lez, buty feniksa, branzoleta z nibianskich lez,kolczyki z niebianskich lez(wszytskie itemy +6)

To chyba na tyle, jak cos jeszcze to napisze

Napisz mi na PW kiedy bys zrobil te pliki albo pod tematem ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Przepraszam wszystkich ze nic się nie odzywałem ale mnie w domu nie było niedawno wróciłem już się zabieram za robotę

Jeśli ktoś z was nie chce żebym dawał link tu bo nie chcecie żeby ktoś pobrał wasze pliki pisac a dam wam je na pw

Ctrev-Ty mówisz o prawie identycznych plikach jak na serwerze yitian2 poproś ich żeby dali ci te pliki a jeśli chcesz żebym ja zrobił to poczekaj aż każdemu zrobię i dopiero twoje ale to będę robic długo !!

Opublikowano

Przepraszam wszystkich ze nic się nie odzywałem ale mnie w domu nie było niedawno wróciłem już się zabieram za robotę

Jeśli ktoś z was nie chce żebym dawał link tu bo nie chcecie żeby ktoś pobrał wasze pliki pisac a dam wam je na pw

Ctrev-Ty mówisz o prawie identycznych plikach jak na serwerze yitian2 poproś ich żeby dali ci te pliki a jeśli chcesz żebym ja zrobił to poczekaj aż każdemu zrobię i dopiero twoje ale to będę robic długo !!

tak, ale te pliki od serwer Remia.pl (2serwer yitiana) ale jak mam ich poprosic? przeciez napewno mi nie dadza

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Dobra to mi też zrób ale prosił bym abyś mi wysłał na pw ;)

1. Handlarze

Chcę aby handlarz zbroji miał przedziały dla wojownika, sury, szamana i ninji. W nich mają się znajdywać przedmioty dla danej klasy czyli np. jak się kliknie handlarza i wybierze ninja to aby wyskoczyły przedmioty dla ninji

Itemy u handlarza zbroji mają znajdywać się zbroje od 1 lvl do 54 poziomu oraz 3 tarcze na 1 lvl, 21 lvl, 41 lvl i jeszcze hełmy na 1 lvl i 21 lvl wszystkie przedmioty mają być +0! a ich ceny daj normalne nie za drogie nie za tanie czyli według twojej decyzji

Teraz handlarz bronią

u handlarza bronią mają znajdywać się bronie na 30 lvl +0 i chcę aby były po 100k

Handlarka różnościami

u niej mają być poty 200 Dużych i 200 Średnich niebieskie i czerwone zapomniał bym nie usuń czasem tobołku teraz przedmioty z is dam liste co powinno się znajdywać:

- 50003 Zwój Cofania Umiejętnosci -500k-

- 50513 Kamień Duchowy -500k-

- 70006 Pierścień Języka -1-

- 70038 Peleryna Męstwa 100 sztuk -50k-

- 70102 Fasolka Zen -1kk-

- 71001 Zwój Egzorcyzmu 50 sztuk -50k-

- 71054 Olejek Wygnania -3kk-

- 71094 Rada Pustelnika 50 sztuk -50k-

- 71095 Przepustka -1kk-

- Dodanie bonusa oraz zmiana bonusa po 100k je walnij

U instruktorów mocy chcę aby znajdywały się ku i fryzury

to na tyle handlarze

2. Kowal

Chcę aby kowal ulepszał na 100% do +6

3. Raty

Chcę aby raty były takie (nie moge tego określić) że do 65 lvl expi się dosyć łatwo następnie od 65 już ciężej

Z dropu nie może się śmiecić bodzie żeby często dropiły od 1 lvl a yangi po 1k z dzikiego psa 20k z bo itp

4. Inne

- Max lvl 120

- Epickie bronie (z dodanym dmg normalnym) ale żeby było można je robić z broni na 65 lvl

- Wierzchowce z pieczęciami

To już będą dodatkowe jak nie będziesz umiał lub nie będzie ci się chciało robić to odpuść te dodatkowe

- informacja o zabiciu bossa np. [Nick gracza] Zabił [Nazwa Bossa] tą informacje może czytać każde królestwo

- Informacja o wbiciu poziomu (ta informacja ma się pokazywać od 65 lvl) np. [Nick Gracza] Awansował na poziom [Poziom] Gratulujemy. Też może to czytać każde królestwo

- Informacja o przybyciu członka gildi (ta informacja ma się pokazywać na chacie gildi) np. (notice) [Nick Gracza] jest online

5. Itemy na start

proszę o zrobienie takich itemków na start:

Zbroja +8

Miecz +9

Tarcza +8

Hełm +9

Buty +8

naszyjnik i kolczyki nie potrzebne

Aha to jest dosyć ważne czy mógł byś mi zrobić depo gdzie można przechowywać yangi?? jak nie umiesz to nie rób.

Prosił bym cię abyś mi to zrobił do grudnia i nie zapomnij o tym

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Opublikowano

Witam szanownego kolege

mam małą prośbe czy dało by rade zrobic mi, tylko npc na stale w trzech miastach ??

jeśli tak to oto id i kordy

ID npc : 20086 kordy "M1" Chunjo : 586 , 686 // kordy "M1" Jinnio : 375 , 692 // kordy "M1" Shinio : 675 , 560

i czy byś mogł mi link posłać na PW .

z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

NA PW !

1.Handlarze

Bronią:

-Bronie Wojownika -WSZYSTKIE bronie na 0lvl, 25lvl , 30lvl ,ninfa i te inne na lvl co ninfa (dla woja)

-Bronie Sury - na taki lvl jak poprzednio

-Bronie Szamana-na taki lvl jak poprzednio

-Bronie Ninjy- na taki lvl jak poprzednio

Zbroją:

-Zbroje Wojownika 0-46lvl

-Zbroje Sury 0-46lvl

-Zbroje Szamana 0-46lvl

-Zbroje ninjy 0-46lvl

-Handlarz tarczami- wszystkie tarcze

Różności:jak na pl + zwoje błogosławieństwa za 50k, Fioletowe i zielone mikturki duże (20 sztuk.) po 200k

NPC ItemShop z takimi sklepami w sobie:

-Handlarz KD: ile się da KD +5 1kk

-Handlarz Itemami dla konia (all itemy dla konia + medale) ceny - tak jak się sellają na PL ale medale 1kk

-Fryzjer ( Fryzurki dla wszystkich za free (jak się nie zmieści to druga część sklepu))

-Handlarz KU (KU dla wszystkich , 2k za KU ;) (Jak na górze)

-I itemy do ślubu -garnitur i suknia 1kk a pierścionek 10kk

Handlarzy proszę dać w tym miejscu gdzie są handlarze ( Handlarze bronią - tam koło handlarza bronią, Handlarze zbroją i tarczami - koło handlarza zbroją,ItemShopi koło handlarki różności ;)) W m1 i m2 wszystkie królestwa!

A wyglądy takie same jak klasy postaci w zbrojach na 46lvl (jeżeli się tak da) a NPC ItemShop tak http://i43.tinypic.com/2f0akwz.png

2.Na początek takie itemy jak na csyt2 ( itemy +9,militar,jakiś pierścień teleportacji... to wystarczy ;) )

3.Kowal bez ulepszaczy

4.Odbugowane skille

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Jeżeli można prosić to ja bym sobie życzył następujące rzeczy :

NPC:

Handlarka różności : KD +5 takie po 80% i żeby były po 5kk

Błogosławieństwo boga smoków - 200 sztuk za 1kk, poty zielone i niebieskie duże - 200 sz. za 1kk

Buty wiatru 0k, 200 sztuk pelerynek 200k, pierścień expa 0k, trzecia ręka 0k

zwój powrotu umiejętności i statusu po 400k, księga obróbki kamienia za 100k,

i te inne duperelki z IS co przeważnie są na privach (cena według Twojego pomysłu)

Mistrzowie : księgi danej klasy postaci po 1k, zwoje egz. 200 sz. za 200k, rada pust. 200 sz. 200k, kamień duchowy 10k, fasolki zen po 5k, fryzury z atrybutami-1k

Handlarz bronią : FMS +9, RIB +9 po 500k, broń jednoręczna i dwuręczna + sztylety + łuk + dzwon + wachlarz na 60 lvl +9, one z kolei po 2kk,

i żeb z tych broni na 60 lvl można było robić wszystkie kolejne bronie (coś takiego jak na serwerze bmetin2, może byc nawet to samo)

do tego jeszcze ebonitowa biżuteria +9 po 1kk za sztuke, z której można robić biżuterie na kolejne poziomy (tak jak z broniami)

buty od 47lvl po 1kk (z nimi tak samo jak z itemami wyżej), i oczywiście strzały do łuków.

Handlarz zbroją : zbroje dla każdej klasy od lvl 18 do 42 +9, przy czym zbroje na 18lvl+ 1kk, 34lvl+ 2kk, 42lvl+ 3kk (ze zbroja na 42 lvl tak samo jak z broniami

czyli każdą następną można z niej robić)

hełmy na 21lvl +9 po 500k + tarcza na 25 i 41 lvl +9 za 1kk (i też można tarcze na 41lvl przerobić na kolejne tarcze)

Możesz przerobić Ognistego Króla na NPC, u którego : Epiki po 500kk, zwoje przywołania bossów i metinów po 100kk, szkatułki po 500kk (na szkatułkę

rozpruwacza wrzuć yang buga :) )

Rybak : taki jak na pl tylko dołożyc do niego petardy po 0k, oraz 1-4 bon i jego zmiana, marmur błogo. za 50k, 6-7 bon i jego zmiana po 20kk,

perły (biała, niebieska, krwawa) po 100kk i jakieś dodatkowe przydatne rzeczy.

Boss 9 Ogonów: zrób z niego NPC i wrzuć jakieś przydatne rzeczy, o których zapomniałem (cena według Twojego pomysłu) i rzeczy potrzebne by utrzymać przy życiu konika.

Kowal : zawsze ulepsza na 100% bez ulepszaczy.

A teraz co oprócz NPC : Raty serwa i kasa takie jakie są normalnie na plikach by JachuPL, drop taki żeby nie zaśmiecał (tylko żeby perły nie dropiły tak jak jest na tych plikach)

Max lvl. 120, informacja kto zabił jakiego bossa, spolszczyć starszą panią ale tego jeżeli nie potrafisz to nie rób.

Usunąć czerw. i nieb. poty tzn. żeby wogule nie dropiły, odbugować atlantydę,

Na start : 1 lvl, koń militarny, EQ na 1 lvl, i 3.5kk żeby mogli sobie kupic poty u NPC.

Prosiłbym też o dodanie tego NPC Sury, u którego będzie się przerabiało te bronie. I żeby u niego można przerobić stal na hwang.

Oraz żeby wszystkie NPC były na stałe i znajdowały się we wszystkich królestwach

(kordów nie będę podawał, ustawisz ich według Swojego pomysłu byle w strefie [tym okręgu na środku m1 i m2]).

Na swoim miejscu zostaw mistrzów, handlarkę różności, handlarza bronią/zbroją, kowala, a rybak, dozorca i ci nowi NPC w w.w. strefie.

Dodaj jeszcze pierścień teleportacji do najważniejszych "expowisk", oraz żeby można było dostać się przez niego do magazynu.

A bony tak jak inni tutaj podawali. (nie obrażę się jak będą trochę większe :) )

Spotkałem się też na jednym serwerze z pierścieniami levi, thora, itd. dawały one skille na P. Gdybyś mógł także je umieścić u Rybaka po 100kk za jeden.

Gdybym mógł poprosić to powiadom mnie kiedy mniej więcej pliki będą gotowe oraz proszę o wysłanie ich linku na PW. A stronkę, na którą je wrzucisz to wybierz taką z szybkim transferem :) Będę bardzo wdzięczny.

darkness3.png

Opublikowano

Ja bym Cie prosil o mob_proto i item_proto spolszczone do navicata.

Z gory dziekuje.

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Ja właśnie chce zrobić serwer 4Fun, a jak się komuś znudzi to zmieni. Na pewno są tacy, którzy poszukują takiego serwera więc mam nadzieję, że nie będzie on cierpiał na brak graczy :)

darkness3.png

Odkrywca
Opublikowano

Witam Cię drogi kolego chcialbym żebyś mi zrobił pliki do serwera metin2 a mianowicie chodzi oto aby :

1.W m1,m2 byl ten od v2 i ten surka co ulepsza

2.By shopy były handlarz zbrojami :

Były u niego zakładki ninja,wojownik,sura,szaman,jubiler

I maja tam byc zbroje :

Od 1 lvl +9, 9 lvl +9, 26 lvl +9 , 34lvl +9,42lvl +9,48lvl+8,54lvl +8,61lvl+7,66+2

Oraz maja byc tam tez helmy od 1 do 41 lvl i po 1 tarczy np wojownik--sokola tarcza

u jubilera:

Wszystko typu :

-Branzy

-Naszyjników

-butów

-kolczykow

maja byc od 1 lvl do 54,55 lvl +9 !!

Handlarz Bronia znow zakładki:

Od 1 lvl:

maja byc bronie wszystkie do 20 lvl all +9

od 20 lvl

normalnie bronie + 20 do 30 all +9

od 30 lvl

+ 30 lvl do 40 all +8

od 40

+40lvl do 50 all +7

od 50

+50lvl do 60 all +7

od 60

+60lvl do 70 all +4

od 70

+70 do +75 all +2,+3

Handlarka Róznosci:

znow zakłądki

-Miksturki

czyli wszystkie mikstury po 200 sztuk cene sam daj przyzwoitom

-Ulepszacze cz1

czyli małże 5 kk biala perla 20kk niebieska 30 kk czerwona 40 kk

i reszta ulepszaczy po 2 sztuki

-ulepszacze cz2 dalsza czesc ulepszaczy

- itemsjop

czyli olejek wygnania

zmiana płci

magiczny metal

i te inne bzdety

NA START:

1 LVL EQ +9 !!

+ zbroja zwiierzaka

woj dzik

ninja wilk

szaman tygrys

sura niedzwiedz

oraz olejek wygnania

zmiana nazwy postaci

pierscien expa 21 lvl konia przywołanie konia 10 pkt

Exp ok 800 %-1000% yangi ze np z pieska 15-20 k leci drop itemkow nie zaduzy by nie smiecilo serwera

Ulepszacze wymagane od +7 do +9

I dodaj mozliwosc robienia Hwangów ze stalek i ze Hwangów możliwość robienia Królewskiego hwanga i by mozna nimi handlowac przez sklep jak i handel po 3 perly z kazdej na oba hwangi !! na ulepszenie 70 %

Oraz mozliwosc robienia epickich broni np mieczyk +9- katana +0 ilosc ulepszaczy po 3 perly kazdego koloru !! potem gdy ulepszy robimy np do +6 nie ma ulepszaczy na +7 do +9 juz sa tutaj sam wymysl co z czego sie robi :)

I dodaj npc z kd moze to byc ta babka od fajerwerkow usun petardy daj kd +3 po 1 kk i zrob mozliwosc ulepszenia ich na +4 +5

Wszystko jak zrobisz napisz mi na gg bardzo bym oto prosil gdy wszystko pieknie bedzie chodzic napewno wynagrodze GM na serwie moje gg 16181102 !!! prosze zrob to jak naj szybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...